Христос Рождається!

Ми наближаємося до святкування Різдва Христового. Мої молитви з кожним з Вас. Ви всі потрібні і важливі. У ці непевні часи в Україні, всі ми, де б ми не знаходилися по всьому світу, приєднуємося до вас в це Різдво в молитві за вас і ваші родини. Ми твердо переконані в тому, що сім'я, яка молиться разом залишається разом, а ми одна українська родина.

Зараз безліч кораблів прямують майже в кожен куточок світу. Світова економіка залежить від торгівлі і ви робите це можливим. Ви доставляєте товари в усі мислимі місця в світі. У перший день Різдва, багато хто з вас будуть далеко від своєї сім'ї і близьких. Це дуже не легко.

Для моряка, судно у багатьох відношеннях це дім і робоче місце. Є багато видів судів, контейнерні судна, цементовози, нафтоналивні судна, круїзні судна і багато інших, які потребують добре кваліфікованої професійної команди. Україна навчає справжніх професіоналів, якими ви і є. У певному сенсі ваші товариші по екіпажу- ваші близькі друзі, і ви всі залежите один від одного, щоб бути впевненими, що судно прибуде в пункт призначення. Для тих з вас, хто буде перебувати в морі в цідні, я бажаю вам і вашим родинам Божого благословення. Для тих з вас, хто вдома зі своїми родинами, наші молитви також з вами. Ми також повинні пам'ятати про тих моряків, які відійшли у вічність цього року. Нехай Господь Бог прийме їх усіх у Своє Царство.

 

Благословення Господнє на Вас.

+Петро

Морський єпископ УГКЦ

Календар

Sea Prayer App

Get it on Google Play

Download on the App Store

Журнал

Поточне число журналу Stella Maris можна завантажити за наступним посиланням:

Stella Maris Magazine

 
© 2015 AOS Ukraine
Design by: Creative!